jag tänker, alltså finns jag..

*Brevis esse laboro obscurus fio*

Time goes by so quickly

Kategori: Allmänt

Känner ni ibland att livet bara passerar och man står som på sidan av och ser sig själv och sitt liv i förbifart.
Ibland känner jag så, lite hjälplöst står jag på sidan om och ser på när livet spelar sig ett spratt med mig.
Klart vi alla får motgångar och motstånd av olika slag och jag uppskattar i efterhand att de finns motgång, för de e i motvind och inte medvind som en drake stiger.

Men Ibland måste jag som bara stanna upp och se tillbaka och "se över" mitt liv, jag har höga krav på mig själv och på min omgivning att den ska vara så felfri som möjligt. Jag vill dessutom ha ALLT.

Jag tror nog att jag överanalyserar ibland, kan vara lite för snabb för att döma ut, lite för snabb för att reagera och lite väl snabb att tycka de är inte som jag vill ha de. Om jag bara gav saker och ting lite tid kanske jag inte skulle tycka de va så pjåkigt ändå?

Jag har sedan gymnasiet (7 år sen!!) punkterat upp saker jag vill göra med mitt liv. Detta har gjort att jag genomfört otroligt många av mina drömmar och hunnit med mkt olika saker, Men ändå kan ja känna att det är stressande och punktera upp sitt liv så. Ha en 5års plan med kanske 20 punkter om saker jag ska göra under dessa 5år. Kontrollbehov kanske, inte vilja släppa taget och se vart livet tar mig...

visst kan man väl kalla de målinriktad men ibland händer ju saker man inte räknat med och som man inte kan planera i förväg.... De e då jag får lite smått panik och inte riktigt kan hantera situationen.

Tror jag ska försöka släppa lite på punkterna de här året, försöka njuta av livet som de är, inte oroa mig för morgondagen eller framtiden så mkt, de blir som de blir...visst tror ja vi väljer våra egna stigar att vandra men jag tror också nånstans att saker händer av en anledning och vissa saker bara är förbestämda, å då hjälper inga punkter en precis....

Carpe Diem kära vänner:)




Quotes

Kategori: Allmänt