jag tänker, alltså finns jag..

*Brevis esse laboro obscurus fio*

Mycket!

Kategori: Allmänt

Känns som jag har ett fullspäckat liv, även om de mest är jobb så tycker ja sällan ja får tid över "till strunt" 
visst har ja jobbare lite mer än 100% på slutet å dagarna är kortare men tycker verkligen de e otäckt hur tiden springer iväg! Hur gör de som har barn å jobbar heltid? Å kanske djur på de? Fattart inte!
iaf mkt som ska fixas å håller på att fixas i lägenheten! Härom dan tvättades 8(!) maskiner tvätt! 
Vi inhandlade en ny dammsugare ( perfekt för hundägare!) den var högljudd men gör helt klart sitt jobb! Tummen upp! 
jag hämtade ut mina nya glasögon, känns otroligt ovant å ja gör en grimarch varje gång ja får förbi spegeln....
 
Nu äre lite mer jobb som gäller ( tur de när älsklingen är i storstan) vi har inte haft så mkt tid ihop sn vi flyttade ihop heller, vi kan jobba nå så sjukt oregelbundet å igår sov vi ihop första gången på en vecka! De e sambolivet de lr? Nä men bra med jobb, tycker så synd om dom arbetslösa! Vi båda älskar ju våra jobb å pengar går alltid åt;)
 
Kram!

Helg

Kategori: Allmänt

För många har helgen tagit slut, för mig började den nyss! Visst e de ibland trist å jobba helger men till 90% tycker ja det är skönt å roligt!
Man hittar på så många roliga aktiviteter så de känns inte som man jobbar precis. Dessutom får man vara ledig på vardagar! Vilket e riktig vardagslyx tycker ja!!:)
 
i lördags va vi på dans med jobbet, så otroligt härligt å få se alla underbara människor njuta till musiken på alla olika vis, en del satt stilla å gungade med, andra hoppade upp å ner medan en del svängde sina lurviga! Alla njöt iaf av musiken å ingen verkade skämmas för vem de va Eller hur de dansade, Som många av oss kan göra? "måste dricka mer innan ja kan dansa.."
De såg trygga ut i varandras närvaro, de hörde som hemma på nå sätt, å där ordet normal inte existerade. Underbart att se Vilken gemenskap de kan finnas bland människor som inte alla känner varandra...
men

sen finns de som som inte känner sig hemma där heller, de som e ett sk.a gränsfall
fick prata med en kille som berätta hur dåligt bemött han blev på en av sommarens danser där vi människor inte kan acceptera att de finns de som är annorlunda men som också älskar musik å vill dansa, varför måste man kasta ur sig fula ord? Kan inte alla bara få va den dom är? Blev så berörd av de han berätta om hur ledsen han blev över hur dessa killar (i detta fall) förstörde hans kväll men också lite av hans självförtroende.
Visst han är inte som oss, han kanske ser lite annorlunda ut, gör lite tokiga saker å de han säger låter kanske inte alltid helt klokt, men va gör de?  låt killen va å försök få honom känna sig som en i mängden, de e ju bara de han vill , att få va en av oss, kunna få va accepterad! 
*
 
Blev storhandling när ja kom hem, järn, magnesium å massor av fisk ska sugas in framöver!
Sen fick skrutten bada som va full me hästkiss...(bilderna säger väl a an tycker om de..!
 
på återseende!
 

Bakdag

Kategori: Allmänt

 Lägenheten är långt ifrån i ordning men ändå har de varit mkt besök redan!:) kul! Men inte haft nåt att bjuda på till kaffet, sånt tycker ja e trist!
Å sen e de ju dessutom så kul å baka så idag blev de premiär på ugnen;) bullar m. Nötkräm, vetelängd å köttfärspaj till älskling<3

Sen blev de lite spa i badet( Gud va de e mysigt med badkar!!)
Imårn e de lön å man skulle kunna tro att vi ska shoppa loss till lägenheten, men de får vänta-jobb hela helgen å sen e de nog tvättdag heeeela måndag. Har nog aldrig haft så mkt tvätt som nu, skönt med tättstuga faktiskt!!

Förresten, mkt bilolyckor å folk som blivit påkörda på slutet, snälla bilister, sakta ner!

Kram!

Lägenheten

Kategori: Allmänt

Åh vad skönt å börja få ordning i lägenheten. Den känns så stor, undra hur de är å flytta till hus egentligen?:) vi sov så gott första natten, dock i fel rum å gamla sängen(väntar på vår nya som ska komma om nån vecka) det är så svalt å luftigt, Asterix trivs redan, imårn kommer andra vovven in å äntligen ska han få ett eget hem å.
Känns som man vill köpa en massa nytt, men å andra sidan fyllde vi ut lägenheten relativt bra( måste haft sjukt mkt sker i ettan om den fyller ut en 3a?:0) å så vill jag ut å resa (såklart) så vill ju spara pengar till de.... Vore gött med en resa i vår men de är nog ekonomiskt omöjligt just nu. Vi får se;)
Men åker ju till Island i november å sen blire väl en Ikea resa när ja kommer hem!

Väntar spänt på mina nya glasögon också, dock ångra ja mig lite när ja såg Maggan i postkoden i hennes svarta bågar, så snyggt!
Hoppas huvudvärken försvinner, annars vet ja inte alls vad de kan va?
Lite bilder, mer kommer efter renovering å fix;)


Odensalabo

Kategori: Allmänt

Inte trodde ja att när jag flytta in till stan är ca 3 år sedan att ja skulle vilja bo mindre centralt? Men med hund blir man snabb less på samma promenadrunda å dessutom e man ju från landet så lire skog e ara positivt! Känns sm ett trevligt område även om lägenheten är bra mkt äldre än den förra. Men nu är vi sambos på riktigt, med vår hundar å gästen till dom som vill hälsa på;)

Bilder kommer imårn, för rörigt än så länge! Blir lite renovering också framöver men sen ska vi nog trivas bra;)

Asterix verkar trivas faktiskt:)

Mer uppdatering imårn, nu ensam mamma söker (få vilka torrbollar som e med till killar) sen SÖMN!

Sista natten på strandgatan

Kategori: Allmänt

De e inte mkt kraft i mig efter den här veckan må ja säga! Mkt som varit, på gott å ont. Men imårn sker flytten till andra sidan stan, längtar så! Lådorna är packade de mesta är städat!
Ska som sagt bli skönt å ta tag i sitt liv efter dagar (veckor?) med onyttig kost för lite motion å för mkt deg i soffan!
Ett nytt liv börjar;) he he

Kul att ni läser! Ska se till å skriva lite roliga saker å. Men nu blire sömn så man orkar upp i tid imårn!
Bilder kommer på ny lägenheten:)

Nya tider!

Kategori: Allmänt

Fick en plötslig lust att börja blogga igen! Kan de ha varit 5 år sista inlägget? 
Nåväl dags nu, mkt har hänt! 
Å mkt mer kommer hända framförallt, därför känner ja att de e dags att ta tag i bloggandet!!
på måndag börjar ett nytt kapitel i mitt liv, ny lägenhet i nytt område i stan. Sambo å hela kittet. Äntligen ska vi få bo ihop på riktigt Han å jag. Bygga vårat liv ihop, ser så fram emot vårat liv Ihop! Många fina framtidsplaner;)
livet är en lek å ni får va med å läsa om de!
sen ska hälsan tas tag i! De e nr.2 på min att göra lista;)
följ med! Å lämna gärna en kommentar! Puss å kram!